UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Ідеально гладенька зона бікіні за допомогою лазерної епіляції

Опубліковано: 25.09.2017

Представниці прекрасної половини людства прагнуть за допомогою різних методів позбутися волосяного покриву на різних частинах тіла. Особливо це стосується зони бікіні.

Особливо затребуваною процедурою на сьогоднішній день є лазерна епіляція глибокого бікіні. У «Естет Центрі» процедура виконується підготовленими фахівцями на александритовому лазері Candela і є майже безболісною.

Суть лазерної епіляції зони бікіні полягає в руйнуванні фолікула волоса енергією лазера. Лазер здатний проходити в глибинні шари епідермісу. Після проходження вже декількох сеансів процедури відзначається уповільнення, і навіть повне припинення росту волосся.

Епіляція глибокого бікіні або екстра-бікіні на увазі тотальне, повне видалення волосся з даної інтимної зони: з лобка, складок між сідницями, статевих губ.

Підготовка до процедури представляє наступні складові: консультація зі спеціалістом, за кілька тижнів до лазерної епіляції слід відмовитися від прийому сонячних ванн і відвідування солярію; довжина волосся в зоні обробки повинна бути не менше двох міліметрів; на деякий час варто відмовитися від зволожуючих кремів і масел.

Пропонуємо Вам більш детально ознайомитися з лазерною епіляцією на основі обладнання нового покоління – александритового лазера. Як відомо, зона бікіні – дуже чутлива ділянка нашого тіла, а тому безболісність процедури залежить від використовуваного обладнання. Александритовий лазер впливає як на темне, так і на світле волосся. Енергія даного лазера відмінно поглинається меланіном.

Щоб позбутися від зайвої рослинності в зоні бікіні знадобиться пройти через 5-9 сеансів. Часовий проміжок між окремими сеансами – від одного до трьох місяців.

Серед плюсів лазерної епіляції зони бікіні слід назвати:

  • Можливість видалення волосяного покриву навіть у важкодоступних і делікатних місцях.
  • Мінімальні больові відчуття.
  • Відсутність шрамів і рубців після проходження процедури.
  • Видалення врослих волосків.
  • Безпека.
  • Гіпоалергенність.

Як і всі інші процедури, лазерна епіляція зони бікіні має наступні протипоказання: наявність дерматологічних проблем різної етимології; цукровий діабет; період вагітності і лактації; сильна засмага або смаглява шкіра; онкологія; інфекції та хронічні захворювання на стадії загострення.

На момент написання статті вартість процедури складала 800 гривень.

Лазерний метод видалення зайвої рослинності в зоні бікіні не має недоліків, які найчастіше притаманні іншим способам депіляції. Дію лазера можна порівняти з висмикуванням волосяного стрижня або будь-яким іншим способом позбавлення від зайвої рослинності.

Дія виявляється тільки на фолікул. Світло спалаху направляється безпосередньо на цибулину, яка швидко руйнується під термічним впливом. Без харчування стрижень поступово витісняється з покриву шкіри і випадає. Найбільш ефективною лазерна епіляція є в період активного росту волосяного покриву.

Після закінчення лазерної епіляції не можна приймати ліки, які відносяться до категорії гормональних засобів або нейролептиків, а також сульфаніламідні препарати і антибіотики. Слід обмежити перебування на сонці, зскрібати скоринки, які з’явилися в результаті лазерного впливу (в іншому випадку може з’явитися гіперпігментація або шрами).

Сама лазерна епіляція ніяк не ускладнить Ваше повсякденне життя. Якщо якісь волоски все ж чинили опір і продовжили своє зростання, необхідно вдатися до повторного сеансу. За умови належного догляду за зоною бікіні результат перевершить всі Ваші очікування!

На сьогоднішній день лазерна епіляція глибоке бікіні – ідеальний спосіб для позбавлення від зайвої рослинності. Завдяки цій процедурі Ви будете себе почувати доглянутими і впевненими в своїх силах в будь-яку пору року.

Лазерна епіляція в «Естет Центрі» подарує Вам масу позитивних емоцій! На підтвердження цього Ви можете ознайомитися з відгуками наших клієнтів!

Чекаємо на Вас!

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ