UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Все, що вам потрібно знати перед лазерною епіляцією!

Опубліковано: 22.02.2024

Лазерная эпиляция Эстет Центр

Чарівний пристрій, що назавжди видаляє небажане волосся? хм, розкажіть докладніше.

Эпиляция в Киеве в Эстет Центре

Як не крути, але ми ВСІ – ледачі. Ти не хочеш прокидатися раніше, ніж повинна, лише через те, що вже минуло кілька днів і твої ніжки стають схожими на кактус. І воскова депіляція тут – не найкраще рішення, адже вона провокує ріст волосся і незабаром можна стати волохатими як мамонт.

Гоління – швидше дасть більше роздратування, ніж результатів. Всі ми відчували цю неприємну колючість, коли НЕ поголили і одягли джинси …

Якщо Ви в пошуках кращого рішення для позбавлення від небажаного волосся – ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ це Ваш ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР.

Ми провели аналіз і даємо Вам відповіді на всі питання, що Вам потрібно знати перед тим, як робити лазерну епіляцію!

  1. ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ ПРАЦЮЄ НЕ ЗА ДОПОМОГОЮ МАГІЇ.

Лазерная эпиляция Киев

Дана процедура використовує косметичний лазер, який має налаштування, відрегульовані майстром як для Вашої шкіри, так і для Вашого типу волосся. Лазер стріляє концентрованим променем світла, який спрямований на пігмент в Ваших волосяних фолікулах. Це вбиває фолікул в корені, запобігаючи повторному росту волосся. Мішенню лазера є стрижень волосини і цибулина (волосяний фолікул).

  1. МЕНШЕ ЗАСМАГАТИ ДО ПРОЦЕДУРИ

Загар при лазерной эпиляции

Ви не отримаєте гідний результат, якщо у Вас дуже темна шкіра –  або, навіть, якщо у Вас є засмага. Якщо Ви шанувальник позасмагати, то літо – не найкращий для Вас час, щоб почати видалення волосся лазером. Багато людей починають процедуру лазерної епіляції восени або взимку, щоб мати повністю гладку шкіру до літа!

  1. ПОТРІБНО ПОГОЛИТИ ВОЛОССЯ НА ТІЙ ДІЛЯНЦІ ТІЛА, ДЕ БУДЕТЕ РОБИТИ ЛАЗЕРНУ ЕПІЛЯЦІЮ

Побрится для лазерной эпиляции

Не приходьте на процедуру НЕ поголеною! Дана процедура не схожа на воскову епіляцію і тут не потрібно заздалегідь вирощувати небажане волосся. Найкраще – прийти на процедуру через 2-4 дні, після того, як Ви поголилися.

Важливо: Ви не можете прийти на процедуру лазерного видалення волосся, якщо Ви нещодавно робили процедуру воскової епіляції. Вам потрібно почекати, поки відросте волосся, потім поголитися і тільки після цього йти на процедуру лазерної епіляції.

Пам’ятайте: Лазер націлений на пігмент Вашого волосяного фолікула і фолікул дійсно повинен бути для того, щоб Ви отримали результат.

  1. ВАРТО ТРИМАТИСЯ ПОДАЛІ ВІД СОЛЯРІЇВ І ЛОСЬОНІВ ДЛЯ ЗАСМАГИ

Солярий до лазерной эпиляции - противопоказан

Солярій до лазерної епіляції – протипоказаний. Якщо Ви не хочете отримати опік або подразнення шкіри – варто віднестись до цієї поради серйозно і провести трохи часу після процедури за декількома серіями улюбленого серіалу. В ідеалі, в разі виходу на вулицю, ˗ використовувати сонцезахисні креми. Хороші серіали ще нікому не зашкодили.

5. ВАШ СПЕЦІАЛІСТ ЗРОБИТЬ ТЕСТОВУ ДІЛЯНКУ НА ВАШІЙ ШКІРІ ПРИ ПЕРШІЙ ПРОЦЕДУРІ

Процедура лазерной эпиляции

У всіх різне сприйняття болю, різна реакція шкіри – невеликий тест дасть зрозуміти фахівцю –  яку потужність лазера виставити саме Вам, як багато подавати рідкого фреону для знеболювання.

6. ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ НЕ ПОЗБАВИТЬ ВАС ВІД НЕБАЖАНОГО ВОЛОССЯ ЗА ОДНУ ПРОЦЕДУРУ

Результаты лазерной эпиляции

Багато, як і я, думали, що дана процедура робиться один раз і назавжди.Насправді, щоб отримати відмінні результати, необхідно пройти курс з 5-8 процедур, з проміжком ~ 2 місяці між кожною з процедур. Звичайно, багато що залежить від ділянки епіляції, кольору шкіри і волосся пацієнта, а також –  потужності, на якій проводиться процедура.

7. ОДНА ПРОЦЕДУРА ТРИВАЄ ВІД 15 ХВИЛИН ДО ДВОХ ГОДИН.

Фото опубликовано Лазерная эпиляция в Киеве (@estetcenter)

Тривалість процедури залежить від ділянки, на якій проводиться лазерна епіляція, а також, кількості волосся на ній. Такі процедури, як пахви або бікіні, як правило, ˗ швидкі процедури і тривають близько 20 хвилин. Повна епіляція жіночих ніг лазером займає близько двох години. У міру проходження курсу епіляції волосся стає все менше і тривалість процедури зменшується.

8. РОБИТИ ЛАЗЕРНУ ЕПІЛЯЦІЮ – ТІЛЬКИ В ОКУЛЯРАХ.

Вред лазерной эпиляции для глаз

Перед процедурою Ваш майстер зобов’язаний видати Вам спеціальні окуляри, що захистять Ваші очі від шкідливого впливу лазера. Не відмовляйтеся від них, це важливий момент для безпеки Ваших очей. Майстер теж буде працювати в спеціальних окулярах.

9. ЩОБ ПОБАЧИТИ РЕЗУЛЬТАТ – ТРЕБА БУТИ ПОСЛІДОВНОЮ

Фото опубликовано Лазерная эпиляция в Киеве (@estetcenter)

Ваші волосяні фолікули мають свій власний цикл зростання. Люди, що мають кращі результати, як правило, приходять на повторні процедури через 6-8 тижнів, коли мертві фолікули випали і утворилися нові.

10. ВИ ПОВИННІ ПОБАЧИТИ ПОМІТНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПІСЛЯ ТРЕТЬОЇ ПРОЦЕДУРИ.

То чувство, когда сделала лазерную эпиляцию

Я ненавиджу чекати, але це того варте! Після кількох процедур волосся буде продовжувати відростати і здається, що результатів, практично, немає. Але вже після 3-4 процедури йде помітне поліпшення ситуації і чим ближче до закінчення курсу, тим краще стають результати. По закінченні курсу зрідка виростають поодинокі волосинки, які, в ідеалі, потрібно видаляти лазером. Але це вже вважається як поодинокі імпульси, що економить сімейний бюджет!

11. ПРОЦЕДУРА ЛАЗЕРНОЇ ЕПІЛЯЦІЇ НЕ Є РЕЛАКСУЮЧОЮ.

Будемо відвертими – кожен раз, коли йде лазерний імпульс, відчувається біль. У когось сильніший, у когось слабший. Також, болючість відчуттів залежить від ділянки, на якій проводиться процедура. У будь-якому випадку, біль не такий вже сильний, і завдяки рідкому фреону, який використовується в александритових лазерах CANDELA для охолодження, легко переноситься. Думаю, всі ми згодні, що довготривалий результат вартує 20-ти хвилин болю.

12. ПІСЛЯ ЛАЗЕРНОЇ ЕПІЛЯЦІЇ НЕ ВАРТО ВИСМИКУВАТИ ВОЛОССЯ АБО РОБИТИ ВОСКОВУ ДЕПІЛЯЦІЮ

Восковая эпиляция

Якщо Вам потрібно поголитися – не проблема, але не робіть воскову депіляцію і не вищипуйте фолікули пінцетом! Це може перешкоджати процесу. Для кращих результатів небажане волосся повинне випасти саме –  без Вашої допомоги.

13. УНИКАЙТЕ ДЕЗОДОРАНТІВ І ГАРЯЧОЇ ВАННИ

hot

Перші 24 (краще 48) годин після процедури лазерної епіляції не варто використовувати парфуми і дезодоранти. Протягом першого тижня після процедури варто утриматися і від прийняття гарячого душу.

14. ВИДАЛЕННЯ ВОЛОССЯ ЛАЗЕРОМ – БЕЗПЕЧНА ПРОЦЕДУРА?

Лазерна епіляція дає постійне скорочення волосся і є безпечним та ефективним методом позбавлення від небажаного волосся, що використовується у всьому світі.

15. І НАЙГОЛОВНІШЕ ПИТАННЯ – «ЦЕ ТОГО ВАРТЕ?»

Стоит ли делать лазерную эпиляцию

Тисячі раів ТАК (з моєї особистої точки зору)!

Лазерна епіляція не гарантує, що у Вас зникне 100% усього небажаного волосся, але ~ 99% волосся дійсно зникає. Зрідка, після проходження курсу епіляції, можуть виростати поодинокі малопомітні волосинки, видалення яких можливе лазером (поодинокі імпульси) для ще кращого результату. Головне –  з лазерною епіляцією Ви забудете про щетину на ногах, пахвах і інших місцях + зекономите купу цінного часу!

 

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ

Інші статті по темі

Читайте про наші послуги та нові тренди краси
УСІ СТАТТІ
Естет Центр знову готовий приймати клієнтів з 11.05.2020
Видалення судинної зірочки лазером в Києві – Естет Центр (Печерський район)
Лазерна епіляція – відповіді на популярні питання
Переваги LPG масажу в Естет Центр

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ