UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Лазерна епіляція сідниць у чоловіків

Опубліковано: 24.09.2017

Погодьтеся, ще кілька років тому чоловік, що зважився на проведення епіляції, обов’язково робив це для своєї професії  ˗ він був або спортсменом або танцюристом. Але на сьогоднішній день нікого не дивує чоловіча епіляція. Так, останнім часом особливо затребуваною стала процедура, спрямована на видалення зайвого волосся на сідницях. Лазерна епіляція залишила далеко в аутсайдерах воскову і цукрову депіляцію і, тим більше, гоління. Це пов’язано, перш за все, з болючістю перерахованих вище процедур для представників сильної половини людства.

Найчастіше чоловіки забувають про свій надмірний волосяний покрив в недозволених місцях завдяки епіляції за допомогою олександритового лазера нового покоління. Ідея епіляції за допомогою лазера полягає в наступному: промінь лазера впливає на цибулину волосся. Меланін, який міститься в фолікулі, поглинає світловий промінь, утворюючи при цьому тепло (саме воно і пошкоджує волосяну цибулину).

При обробці сідниць лазером Candela Gentle LASE ріст волосся на них припиняється назавжди. Для досягнення ідеального результату потрібно як мінімум шість сеансів лазерної епіляції.

ЕПІЛЯЦІЯ СІДНИЦЬ ЗА ДОПОМОГОЮ ЛАЗЕРА відноситься до процедури інтимної епіляції. Максимальний ефект досягається на основі направлення на волосся спалаху світла лазера. В результаті припиняється харчування цибулини волоса, відповідно, нове волосся не з’являється. Тривалість процедури не перевищує двадцяти хвилин.

Що стосується протипоказань до проведення епіляції сідниць, то це шкірні, інфекційні та онкологічні захворювання, непереносимість препаратів, які використовуються в процесі видалення волосся (наприклад, кріогена), патологія щитовидної залози.

ВАРТІСТЬ ПРОЦЕДУРИ лазерної ЕПІЛЯЦІЇ ЧОЛОВІЧИХ СІДНИЦЬ в нашому «Естет Центрі» варіюється в районі 700 гривень (на момент написання статті вартість лазерної епіляції даної області могла змінитися). Видалення волосся за допомогою олександритового лазера передбачає тривалий результат. Апарат Candela Gentle LASE має додаткову інноваційну систему охолодження і регулятор потужності. Саме цей вид лазера, на думку провідних світових косметологів і лікарів, є найбезпечнішим засобом позбавлення від зайвого волосся на тілі і не потребує додаткового знеболення. Забудьте назавжди про запалення і подразнення шкіри, які супроводжують традиційне гоління.

Наші фахівці підберуть Вам індивідуальну програму позбавлення від зайвого волосся на сідницях. Ми гарантуємо, що отриманий результат перевершить навіть найсміливіші Ваші очікування! До речі, для постійних клієнтів передбачена гнучка система знижок і вигідних пропозицій! Переконайтеся в цьому вже сьогодні! Ми працюємо тільки для Вас!

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ