UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Як часто робити лазерну епіляцію александритовим лазером?

Опубліковано: 09.08.2022

На сьогоднішній день видалення зайвого волосся олександритовим лазером вважається найбільш ефективним способом і все частіше використовується косметологами і дерматологами провідних клінік естетичної медицини Києва і всієї України. Секрет успішності цієї процедури криється в потужному впливі лазерного променя на меланинову основу волосяного стовбура. В результаті такого впливу регенерація волосся практично припиняється, і протягом декількох днів рослинність на обробленій зоні зникає.

Лазерний промінь може впливати тільки на зростаючі волосся, коріння яких знаходяться в активній фазі. Слід знати, що в шкірі є і величезна кількість волосяних цибулин, що знаходяться в стані спокою, або ж «сплячих». Олександритовий лазер Candela не здатний впливати на них, тому процес епіляції повторюється з активацією їх зростання через певний проміжок часу.

Всіх нас цікавить – через якийсь проміжок часу чекати результат і як часто потрібно робити епіляцію волосся лазером?

эпиляция волос киев

Як часто робити лазерну епіляцію олександритовим лазером?

Частота і періодичність процедури залежить від суто індивідуальних показників.

Для усунення небажаної рослинності на тілі в середньому потрібно близько 6-8 сеансів епіляції. Для деяких гормональних зон може знадобитися 8-10 сеансів. Однак, якщо у пацієнта з тієї чи іншої причини порушений гормональний фон кількість процедур збільшується.

Як часто робити лазерну епіляцію? Рекомендації косметолога «Естет Центр»

Скільки разів потрібно проводити процедуру лазерної епіляції? Це суто індивідуальний показник, який залежить ще і від області обробки, оскільки ріст волосся в зоні пахв істотно відрізняється від інтенсивності їх росту в зоні бікіні.

Визначити необхідну кількість процедур в «Естет Центр» зможе фахівець, виявивши можливі протипоказання, алергічні реакції, можливу потужність, що оптимально підійде для Вашої шкіри і типу волосся.

Виділяють три основних групи пацієнтів, які звертаються до косметолога з проханням видалити небажане волосся олександритовим лазером.

  • Пацієнти, з підвищеним рівнем оволосіння пахвових западин, ніг, рук. Таким людям фахівці «Естет Центр» рекомендують проводити курс з 6-8 процедур.
    Пацієнти з порушеним гормональним фоном. У людей цієї групи нові волосяні цибулини, як правило, з’являються значно швидше. Тому їм рекомендовано проходити курс епіляції, що складається з 8-10 процедур.
  • Пацієнти з індивідуальними фізіологічними особливостями або протипоказаннями (алергічні реакції, низький больовий поріг, вросле волосся). Тривалість курсу для таких людей вибирається суто індивідуально, але це точно не менше 6 сеансов для відмінного результату. Добре те, що ці сеанси розтягуються на великий діапазон часу, адже між сеансами має пройти близько 2 місяців. Також, варто врахувати, що після 4-5-го сеансу, інтервал може істотно вирости між сеансами, оскільки волосся вже, практично, не росте. При цьому, навіть після кількох сеансів епіляції, через пару днів після сеансу епіляції (коли випали всі згорілі волоски) у Вас довгий час абсолютно гладенька шкіра. І тільки коли почався активний ріст нових волосків і їх довжина 2-3 мм – Вам пора на наступний сеанс епіляції!

Протипоказаннями до процедури епіляції олександритовим лазером є:

  • Вагітність
  • Онкологічні захворювання на будь-якій стадії;
  • Психічні розлади.

Наскільки часто робити лазерну епіляцію олександритовим лазером Candela? Це визначає наш косметолог і сам клієнт, оскільки саме йому першому видно зміни стану свого волосяного покриву. Як тільки нові волоски на обробленої раніше зоні починають проростати і виростають до 2-3 мм (в залежності від зони), як правило, це 6-10 тижнів. Тому фахівці рекомендують повторювати процедуру раз в 2-2.5 місяці, коли точно відросли нові волоски, які до цього спали.

Фахівці «Естет Центр» ведуть картки відвідування кожного пацієнта і знають всі його індивідуальні особливості.  Саме тому ми рекомендуємо проводити повний курс епіляції на базі одного і того ж косметологічного центру.

У своїй роботі ми використовуємо сучасне, високотехнологічне обладнання, що відповідає всім існуючим стандартам. Олександритовий лазер від Candela прекрасно поєднує високу результативність і абсолютна відсутність дискомфорту під час процедури. Можливості апарату дозволяють згенерувати промені таким чином, щоб площа зони обробки варіювалася від 6 до 18 мм. При такому методі процедура проходить швидко і з невеликою кількістю спалахів. В одну секунду лазер може призвести до 2-х спалахів, а це досить-таки непоганий показник.

как часто нужно делать лазерную эпиляцию

У лазерах Candela використовується спеціальна безконтактна система охолодження, що забезпечує повну відсутність дискомфорту, навіть в місцях з підвищеною чутливістю шкіри. Завдяки унікальній системі охолодження фреоном, фахівець може виставити більш сильну потужність лазера, таким чином досягається більш якісний результат епіляції, так-як все волосяні цибулини будуть точно видалені.

Слід знати, що епіляція не принесе ефекту, якщо виконувати її на сиве або дуже світле волосся, оскільки в такому волоссі відсутній меланін, а лазер реагує саме на нього і при нагріванні руйнує волосяну фолікулу.

Мережа клінік естетичної медицини «Естет Центр» в Києві та Львові регулярно проводить акції для нових і постійних клієнтів.

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ