UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Масаж ручний антицелюлітний в Києві

Опубліковано: 03.01.2019

Більшість представниць прекрасної половини людства стикалися з такою проблемою, як целюліт або «апельсинова кірка». Найчастіше це проблема психологічного і косметичного характеру, однак, в деяких випадках, фіброзна тканину, яка утворилася, чинить негативний вплив на здоров’я і призводить до погіршення мікростимуляції. Втручання медичних працівників в такому випадку необхідно. На ранніх стадіях більш ніж достатньо лише профілактичних заходів – ручного антицелюлітного масажу, збалансованого харчування та інших процедур.
У цій статті ми приділимо увагу перевагам ручного антицелюлітного масажу. Це, по суті, оздоровча процедура, яка допомагає позбутися від різних косметичних дефектів.

Даний масаж дозволяє:

1. Покращити процеси обміну.
2. Прискорити відтік лімфи.
3. Проводити стимуляцію регенерації клітин.
4. Наситити тканини киснем.

Завдяки ручному антицелюлітного масажу усуваються застійні процеси в організмі, а клітинки звільняються від усього зайвого: відкладень жиру, рідини з підшкірного шару, солі.
Лікарі-косметологи «Естет Центру» підбирають для кожного клієнта індивідуальну програму ручного антицелюлітного масажу. Все залежить від ступеня вираженості «апельсинової кірки» і бажаного результату.

масаж ручний антицелюлітний Київ

Антицелюлітний ручний масаж здатний впливати навіть на глибинні шари підшкірного жиру. Крім цього поліпшується кровообіг, відновлюється відтік лімфи і мікроциркуляція. Для додаткового посилення ефекту від антицелюлітного масажу можуть застосовуватися лімфодренажні процедури.
Антицелюлітний масаж відрізняється локальної спрямованістю, тобто, задіє виключно зони зі стійким і вираженим косметичним дефектом.
Ручний антицелюлітний масаж здатний швидко відновити нормальний стан підшкірної жирової клітковини, шкіри та прилеглих м’язових тканин.
Антицелюлітний масаж має масу переваг. Це, перш за все, висока ефективність. Бажані результати досягаються практично в 100% випадків. Результати ручного антицелюлітного масажу помітні вже після перших сеансів масажу. Антицелюлітний масаж сприяє поліпшенню стану здоров’я в цілому. Це дуже важливо, адже від загального стану здоров’я залежить і якість життя.

Вартість ручного антицелюлітного масажу в «Естет Центрі» становить 550 гривень. Зверніть увагу: ціна вказана на момент написання статті. Актуальну ціну Ви зможете уточнити по одному з контактних телефонів або в розділі «прайс».

Досвідчені співробітники – фахівці «Естет Центру» регулярно підвищують свою кваліфікацію, що підтверджується відповідними сертифікатами.
Косметологи і масажисти «Естет Центру» пропонують професійне усунення «апельсинової кірки» будь-якої локалізації. Метод антицелюлітного масажу і ступінь впливу підбираються індивідуально. Як доповнення до масажу можуть використовуватися натуральні високоефективні антицелюлітні креми, в складі яких містяться жиросжигающие інгредієнти.
Антицелюлітний масаж виробляє відмінний ефект, роблячи «апельсинову кірку» менш вираженою. Шкіра стає більш пружною і еластичною.

Незважаючи на свою ефективність, антицелюлітний масаж має певні протипоказання:

1. Онкологія.
2. Розлади психіки.
3.Протеканіе в організмі запальних і інфекційних процесів.
4. Порушене функціонування судинної системи і серця.
5. Гангрена, трофічні виразки.
6. Туберкульоз.
7. Прийом антибіотиків.

Ручний антицелюлітний масаж здатний викликати хворобливі відчуття у володарів чутливої ​​шкіри.
Це пов’язано з тим, що під час процедури масажист інтенсивно опрацьовує глибокі шари шкіри, тим самим поступово відновлюючи в них повноцінне кровообіг. В результаті підвищується еластичність шкіри. Ви забудете про те, що таке целюліт.

Зацікавила процедура ручного масажу? Чекаємо на Вас в «Естет Центрі» в Києві та Львові!

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ