UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

LPG масаж від целюліту в Естет Центр в Києві – Печерськ, Позняки

Опубліковано: 03.01.2019

Ви давно мріяли позбутися «апельсинової кірки»? Пропонуємо Вам звернути увагу на інноваційну процедуру – LPG масаж. Більшість представниць прекрасної половини людства, які пройшли через цю процедуру, називають LPG масаж справжньою чарівною паличкою.

На сьогоднішній день дана процедура застосовується в різних сферах: в спорті, медицині, косметології. До речі, найбільшу затребуваність даний масаж отримав саме в косметології.

У цій статті ми спробуємо розібратися, чому LPG масаж є настільки популярним. Це високоефективна процедура, яка дозволить позбутися від «апельсинової кірки», незалежно від стадії її розвитку. Після процедури шкіра стане більш підтягнутою і гладенькою.

Локальні відкладення жиру, від яких Ви не вдавалося позбутися за допомогою різних методів, усуне LPG масаж.

LPG-масаж дозволить домогтися наступних результатів:

Зменшити обсяги тіла.
Позбутися від локальних відкладень жиру.
Усунути «апельсинову кірку».
Відновити і зміцнити еластичність шкіри.
Як проходить дана процедура LPG масажу для позбавлення від целюліту?

Перед початком LPG масажу пацієнта поміщають в спеціальний костюм. Він забезпечує максимальний контакт з роллерами під час масажу. Таким чином, тканини опрацьовуються на різній глибині. Що стосується інтенсивності впливу, лікар-косметолог регулює її індивідуально. Все залежить від стану шкіри, відчуттів клієнта, а також здатності ролерів обробляти і утримувати складку.

LPG масаж є абсолютно безболісною і комфортною процедурою. Її тривалість не перевищує 35 хвилин. Цього часу цілком достатньо для обробки всієї поверхні шкіри тіла. Основні елементи процедури: делікатне розминка комірцевої зони, глибока проробка зон з проявами «апельсинової кірки». Обов’язковий акцент лікар-косметолог робить на моделювання контурів тіла.

LPG масаж передбачає наступні етапи:

Перший етап. Мета – зменшення обсягів тіла і загальне оздоровлення організму. На даному етапі опрацьовується все тіло: від лопаток до стоп. Всі рухи маніпулятора проводяться за чітко продуманою схемою. Вона враховує антропологічні особливості пацієнтів «Естет Центру». Таким чином, на першому етапі LPG масаж надає локальне і загальне вплив на організм. Завдяки вищеописаним маніпуляціям, підвищується працездатність, імунітет і опірність організму, нормалізуються всі обмінні процеси.

Другий етап. Мета – вирішення локальних проблем. Програма для цього етапу вибирається суто індивідуально. Так, наприклад, це може бути ліфтинг або програма «целюліт і локальний жир». На цьому етапі опрацьовуються тільки зони з наявністю конкретних проблем. Завдяки впливу лікаря-косметолога в кілька разів збільшується відтік крові в капілярах і лімфатичної системи. В результаті руйнуються сполучнотканинні трабекули і фіброзні тканини. Тканини більш активно насичуються киснем.

Вакуум невеликої інтенсивності використовується тільки для утримання складки в робочій камері. Головний діючий фактор – активна, але при цьому щадна механічна стимуляція тканин, яка надійно захищає лімфатичні судини від руйнування.

Третій етап. На даному етапі відновлюється еластичність шкіри. Косметолог може впливати на все тіло або на певну ділянку. Все залежить від поставлених цілей. На завершальному етапі запобігає обвисання шкіри в результаті стрімкої втрати обсягу.

Фахівці «Естет Центру» рекомендують проводити LPG масаж курсами. Один курс складається з 10-20 сеансів з періодичністю 1-2 рази в тиждень. Кількість сеансів залежить від вихідних даних пацієнта і індивідуальних цілей.

Ціна LPG масажу в «Естет Центрі» становить 500 гривень, ми також часто робимо приємні акції та знижки на даний вид масажу. Зверніть увагу: ціна вказана на момент написання статті. Актуальну вартість Ви зможете дізнатися в розділі «прайс» або по одному з контактних телефонів, вказаних на сайті. Ми чекаємо Вас в Естет Центр в Києві, за адресою: бул. Лесі Українки, 28 і вул. Кловський узвіз, 5, оф.1.

Змініть своє життя на краще вже сьогодні – позбудьтеся від целюліту за допомогою LPG масажу в Естет Центрі!

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ