UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Масаж загальний оздоровчий в Києві

Опубліковано: 03.01.2019

Загальний оздоровчий масаж – процедура, яка спрямована на активізацію процесів обміну в організмі. Показаннями до даного масажу є: перевтома, симптоматичні болі в м’язах, проблеми з роботою внутрішніх органів.

Ефективність загального оздоровчого масажу залежить від різних чинників, серед яких обрана методика, прийоми і тривалість сеансів.
В процесі проведення масажу організм рефлекторно реагує на механічні подразнення – розтирання, погладжування, розминання, пощипування, вібрації.
Пропонуємо Вам більш детально ознайомитися з кожною з методик. Розтирання діляться на глибокі (розтирання здійснюються ребром долоні і великими пальцями) і поверхневі (масажист впливає подушечками пальців обох рук).

Погладжування. Вони виконуються долонями в напрямі від боків до середини. Завдяки цьому шкіра позбавляється від ороговілого шару. Крім цього нормалізується робота нервової системи, стабілізується відтік рідин. Масажист починає сеанс і закінчує погладжування.
Розминання. Вони надають найбільший вплив на м’язи і передбачають кілька варіантів впливу: розминка долонею і відтягування, а також точковий вплив подушечками пальців.
Пощипування. Слабкі пощипування роблять благотворний вплив на організм, сприяючи скороченню м’язів і припливу крові в необхідні ділянки. Найчастіше пощипування використовуються на стегнах, литках, сідницях.

масаж загальний оздоровчий Київ Саксаганського

Вібрація передбачає швидкі рівномірні струси, які чергуються між собою. Такі руху застосовуються, переважно, при впливі на область черевної порожнини.
Чим же відповідає організм? Звичайно ж, активізацією роботи всіх органів і систем.
Загальний масаж тіла – справжній порятунок для людей, які ведуть сидячий спосіб життя, відчувають хронічне перевтома, часті головні болі і / або запаморочення. Також загальний оздоровчий масаж стане порятунком для спортсменів – позбавить від напруги в м’язах.

Всі техніки загального оздоровчого масажу є поєднанням погладжувань, розтирань, разминаний, рухами, що б’ють і вібрацій.
Послідовне застосування перерахованих вище рухів і зміна їх інтенсивності: від плавних і м’яких до більш інтенсивних і сильних. Завдяки зміні цих рухів знімаються набряки, посилюється кровотік. Це пов’язано з тим, що рідина, накопичена тканинами, починає більш активно виводитися з організму. Таким чином, розслабляються закріпачені м’язи, знімається нервова напруга, нормалізується робота нервової системи.

Перед тим, як провести загальний оздоровчий масаж, масажист наносить спеціальну олію. Його мета – не лише полегшити проведення процедури, а й наситити шкіру мінералами і вітамінами.
Загальний оздоровчий масаж проводиться на очищеної шкірі, тобто, після прийняття гігієнічного душу. Завдяки впливу теплої води шкіра і м’язи розігріваються і, таким чином, відмінно готуються до процедури.

В процесі проведення загальних оздоровчого масажу масажисти дотримуються певних рекомендацій. Всі рухи виконуються від периферії до центру, тобто в напрямку відтоку лімфи і вен. Лімфовузли, які розташовані в колінних суглобах і згинах ліктів, в пахвовій і паховій області, при цьому не задіюються.
Масажист починає проводити загальний оздоровчий масаж тіла з ніг, поступово просуваючись до області попереку і сідниць, до живота, плечовій зоні і рукам.

Протипоказаннями до проведення загального оздоровчого масажу є:

1. Злоякісні новоутворення.
2. Схильність до появи кровотеч.
3. Тромбоз, запущений варикоз.
4. Вагітність і період лактації.
5. Психологічні захворювання.
6. Епілепсія.
7. Пошкодження шкірного покриву.
8. Підвищена температура тіла.
9. Жовчнокам’яна хвороба.
10. Хвороби серця і судин.

Ціна загального оздоровчого масажу в «Естет Центрі» становить 550 гривень. Зверніть увагу: ціна вказана на момент написання статті. Актуальну ціну Ви зможете уточнити в розділі «прайс» або по одному з контактних телефонів, вказаних на сайті.

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ