UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Лазерне видалення судин на обличчі і ногах в Києві

Опубліковано: 03.01.2019

Судини на обличчі або так звані «судинні зірочки» ˗ це захворювання, викликане порушенням мікроциркуляції крові, а також стійким нерівномірним розширенням невеликих судин шкіри. Судинні зірочки – це скупчення розширених капілярів. Вони можуть розташовуватися близько до шкіри на щоках, лобі, носі, підборідді. Візуально їх визначити дуже легко – вони мають вигляд великої сітки капілярів або червонуватих плям. Медики називають появу великої кількості судинних зірочок куперозом.
Чому ж з’являються судини на обличчі і ногах? У цій статті спробуємо відповісти на дане питання. У більшості випадків такі порушення виявляються у володарів світлої шкіри. Деякі представниці прекрасної половини людства стикаються з появою судинних зірочок після пологів.
Крім цього купероз може стати наслідком спадкової схильності. Викликати появу судинних зірочок можуть також наступні фактори:

  • Перепади температур (сильний вітер і мороз, тривале перебування під відкритим сонцем).
  • Переїдання.
  • Куріння (згубно впливає на кровоносну систему).
  • Зловживання алкогольними напоями.
  • Вживання надмірно гаряче і гострої їжі.
  • Зловживання шоколадом і кавою.
  • Гінекологічні захворювання.
  • Проблеми з роботою шлунково-кишкового тракту і внутрішніх органів.

Якщо у Вас є ознаки куперозу, необхідно мінімізувати вплив всіх перерахованих вище факторів на шкірний покрив. В іншому випадку шкіра почне старіти все більше, стає блідою і сіруватою, втрачає природний відтінок.
На сьогоднішній день лазерне видалення судин на обличчі і ногах відноситься до категорії найбільш високоефективних методик. Дана методика – ідеальне рішення для ліквідації локальних проявів судин.

Лазерне видалення судин на обличчі і ногах в Києві в мережі Естет Центр:
Видалити судини на обличчі і ногах за допомогою лазера Ви зможете в «Естет Центрі». Процедура передбачає використання діодного лазера MedArt 435-II.
Доданий лазер MedArt 435-II встиг себе зарекомендувати як найбільш ефективний спосіб видалення судин на обличчі і ногах. Цей лазер має інноваційну систему контактного охолодження. Вона здатна підвищити безпеку процедури.
Зверніть увагу: MedArt 435-II має дуже важливу функцію – ендососудістое склерозування великої підшкірної вени. Завдяки цьому лазер MedArt VariMed з повною впевненістю можна назвати універсальною системою для видалення судин на обличчі і тілі.
Пропонуємо Вам більш детально ознайомитися з особливостями проведення процедури з видалення судин.
Лазерне видалення судин в Києві в мережі Естет Центр проводиться безболісно і швидко. Після процедури на шкірі не залишиться і сліду. Суть видалення судин за допомогою лазера полягає в наступному: промінь лазера «запаює» стінки зірочок з судин, в результаті блокується надходження в них крові. Таким чином, вони стають практично непомітними на шкірі.
Фахівці «Естет Центру» відзначають, що лікування купероза за допомогою лазера можна проводити незалежно від того, який час року за вікном. Тривалість процедури не перевищує 40 хвилин.
Що стосується кількості сеансів, то все залежить від ступеня вираженості проблеми, тобто, стадії купероза. Для повного видалення судин на обличчі і ногах знадобиться від трьох до шести процедур (проміжок між кожною процедурою – три тижні).
Лазерне видалення судин не передбачає реабілітаційного періоду. Ефект від процедури Ви помітите вже через кілька днів після проведення першого сеансу лазерної коагуляції.
Лазерне видалення судин на обличчі і ногах дозволить вилікувати судини, діаметр яких становить до 1 мм. Все це відбувається без пошкодження здорових тканин. Крім цього мінімізується гіперпігментація.
Як і всі інші процедури, лазерне видалення судин на обличчі і ногах має певні протипоказання:

  1. Період вагітності і лактації.
  2. Гемофілія.
  3. Епілепсія.
  4. Цукровий діабет.
  5. Онкологія.
  6. Гіпертонія.

Вартість лазерного видалення судин на обличчі і ногах становить від 300 гривень за 1 см.кв. Зверніть увагу: ціна вказана на момент написання статті, актуальну вартість Ви завжди зможете уточнити в розділі «прайс» на головній сторінці «Естет Центру».

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ