UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Яким лазером краще робити лазерну епіляцію? Александритовим або діодним?

Опубліковано: 02.10.2022

Більшість клієнтів салонів краси, перед тим, як зважитися на лазерну епіляцію, детально вивчають питання: який лазер краще впорається з поставленим завданням. І це цілком закономірно, адже тип лазера безпосередньо впливає на кінцевий результат.

У цій статті ми розглянемо переваги і недоліки сучасного лазерного обладнання.

Салони краси, медичні центри використовують такі типи лазерних установок для епіляції небажаного волосся:

  • Неодимовий.
  • Рубіновий.
  • Наносекундний.
  • Доданий.
  • Олександритовий.

Найбільш сучасними і ефективними є олександритовий і діодний лазер.

Лазерная эпиляция Киев

Виробники цього лазерного обладнання – американські компанії Lumenis і Candela (діодного і олександритового лазера відповідно). Апарати відносяться до категорії преміум-класу. Саме тому ці два лазера використовуються в найкращих салонах краси. Пропонуємо Вам більш детально розглянути характеристики олександритового і діодного лазера.

Основні характеристики діодного і александритового лазера

Почнемо з характеристик діодного лазера.

Довжина хвилі: 808 нм. Подібна характеристика свідчить про те, що лазерний промінь здатний впоратися з фолікулами волосся, які розташовані на глибині.

Потужність лазерного обладнання: 100 Дж / см2. Це максимальна потужність для сучасного лазерного обладнання.

Тривалість імпульсу: 5-400 мс. На диодном лазері можна змінювати тривалість імпульсу. Це дозволяє захистити шкіру клієнта від перегріву.

Розмір плями: 9 мм. Невеликий розмір плями спрощує роботу з такими складними зонами, як меж’ягодічная складка, «екстра» бікіні, верхня губа.

Система охолодження: діодний LightSheer ET використовує контактний спосіб охолодження шкіри (ChillTip). Перед проведенням епіляції на диодной системі шкіра клієнта повинна бути ідеально гладенькою. Спеціаліст проводить головкою лазера по шкірі в максимальній близькості від волосяних фолікулів.

 

У свою чергу олександритовий лазер має наступні характеристики:

Довжина хвилі: 755 нм. Для забезпечення якісного позбавлення від волосся олександритовий лазер можна з легкістю налаштувати під конкретні показники. Все залежить від структури стрижня, відтінку шкіри, кількості рослинності.

Цей лазер можна використовувати для всіх чотирьох фототипів. Алесандрітовий лазер Candela GentleLase зможе впоратися навіть зі світлими і тонкими волосками.

Потужність лазерного обладнання: 100 Дж / см2.

Це гарантія позбавлення від рослинності в будь-якій зоні (зона бікіні, обличчя – не виняток). Александритовий лазер дозволяє впливати на будь-які волосся – від світлих стоншених до чорних грубих. Єдиним обмеженням є занадто темний епідерміс.

Тривалість імпульсу: 3 мс.

Подібна тривалість імпульсу дозволяє якісно проводити процедуру без різкого термального перегріву.

Розмір плями: 6, 8, 10, 12, 15, 18 мм. (В александритових лазерах Candela різні насадки, що підбираються індивідуально під задачу та зону обробки. Також плюсом змінних насадок є можливість їх якісної дезінфекції під кожного клієнта)

Завдяки такій варіативності розміру плями, можна охопити різні зони обличчя і тіла з максимальною якістю та мінімальними негативними відчуттями.

Система охолодження: олександритовий лазер може похвалитися інноваційною системою кріогенне охолодження. Перед і після спалаху розпорошується безпечний газ (кріоген), що охолоджує шкіру і робить процедуру більш комфортною. Він захищає від хворобливих відчуттів і будь-якого дискомфорту. Таким чином, ризик рубців, мікротравм, опіків зведений до мінімуму.

У свою чергу, обробку шкіри за допомогою діодного лазера можна назвати досить болючою.

Диодный или александритовый лазер

Доданий або олександритовий лазер: як зробити правильний вибір?

Безумовно, діодний лазер Lumenis LighSheer ET і олександритовий Candela GentleLase відносяться до категорії лазерів нового покоління. У сучасних салонах краси Києва та активно використовуються ці два лазера.

Однак, все ж, більш популярним варіантом є олександритовий лазер. Серед переваг олександритового:

  • Відсутність травм, опіків, рубців, пігментації.
  • Мінімум хворобливих відчуттів.
  • Відсутність врослих волосків.
  • Функціонування внутрішніх органів не порушується.
  • Стимуляція вироблення природного колагену. Завдяки цьому шкіра набуває красивого відтінок, зморшки зникають.

Лазерна епіляція не гарантує, що у Вас пропадуть 100% з усіх небажаного волосся, але ~ 99% волосся – дійсно пропадають. Зрідка, після проходження курсу епіляції, можуть виростати поодинокі малопомітні волоски, видалення яких можливо лазером (поодинокі імпульси) для ще кращого результату. Головне – з лазерної епіляції Ви забуваєте про щетині на ногах, пахви і інших місцях + економите купу цінного часу!

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ