UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Лазерна епіляція спини у чоловіків

Опубліковано: 24.09.2017

На сьогоднішній день ідеально гладка шкіра важлива не тільки для жінок, але і для чоловіків. Так, представники сильної половини людства стали частіше вдаватися до лазерної епіляції спини. І це зовсім не дивно, адже за допомогою даної процедури можна безболісно, ​​швидко, і, головне, назавжди, позбутися від зайвої рослинності на спині. Лазерна епіляція видаляє всі «зайві» волосся, роблячи шкіру більш гладкою і доглянутою. Для більшості чоловіків традиційне гоління – справжні тортури, адже найчастіше супроводжується роздратуванням і порізами.

Якщо раніше ЕПІЛЯЦІЯ спини у чоловіків асоціювалася лише зі спортсменами, адже зайва рослинність в цій області заважала повноцінно тренуватися і виступати, то сьогодні епіляція за допомогою лазера дозволить отримати ідеально гладку і красиву шкіру.

«Естет Центр» використовує лише безпечне і сучасне обладнання, яке дозволяє зводити до мінімуму число протипоказань. Ми застосовуємо лазери нового покоління Candela Gentle LASE, які відмінно себе зарекомендували в процесі роботи навіть з найбільш чутливими і делікатними зонами. Дана процедура протипоказана людям з онкологією, цукровий діабетом або індивідуальною непереносимістю процедури.

Перед проведенням епіляції спини олександритовим лазером Вас проконсультує наш лікар-косметолог. Саме він складе список рекомендацій для максимально безпечної і ефективної епіляції.

В процесі проведення процедури лазер нагріває волосся і його цибулину, при цьому анітрохи не зачіпаючи шкіру. Олександритовий лазер дозволяє проводити комфортну епіляцію спини. Під час епіляції Ви відчуєте лише невелике поколювання.

Перші результати будуть помітні відразу після процедури –  волосся стане набагато слабше і більшість з нього випаде. Уже через місяць-два в фазу активності вступлять «сплячі» фолікули волосся. Саме в цей момент необхідно буде повторити процедуру для повного видалення волосся.

У більшості випадків для повного позбавлення від волосся на чоловічий спині знадобиться не більше семи сеансів (все залежить від індивідуальних особливостей). Природно, для темного волосся лазерна епіляція є найбільш ефективною. Дуже світле або сиве волосся проявляє стійкість до лазерного впливу – повністю видалити їх за допомогою епіляції лазером не вдасться.

У «Естет Центр» Ви зможете ПОЗБУТИСЯ ВІД ЗАЙВОГО ВОЛОССЯ НА СПИНІ за 1000 гривень (на момент написання статті вартість процедури могла змінитися, тому уточнюйте її по одному з контактних телефонів, які Ви знайдете на нашій сторінці контактів). Ми гарантуємо, що процес позбавлення від зайвої рослинності на спині пройде швидко і безболісно. Запорукою нашого успіху є індивідуальний підхід до кожного клієнта!

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ