UARU
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ
ПН-НД з 09:00 до 21:00
Ми чекаємо на Ваш дзвінок:
  • Естет Центр Київ
  • Естет Центр ЛЬВІВ
ПОЗНЯКИ / ОСОКОРКИ
вул. Ахматової Анни, 30
Viber:
ПЕЧЕРСЬКА
бул. Лесі Українки, 28
Viber:
ЛЬВІВ
м. Львів, вул. Дрогобича, 6
infoestetcenter@ukr.net
estetcenter6@gmail.com

Лазерна епіляція плечового поясу у чоловіків

Опубліковано: 24.09.2017

На тілі чоловіків також є місця, де вкрай небажаний ріст волосся. Це, наприклад, плечі і верхня частина спини. Завдяки лазерній епіляції чоловік буде відчувати себе максимально комфортно в будь-якій ситуації.

Дана процедура є найбільш практичним, сучасним і при цьому доступним способом позбавлення від зайвої рослинності в області плечового поясу, адже дозволяє вирішити цю проблему дуже якісно і швидко.

Фахівці «Естет Центру» гарантують, що процедура пройде максимально безпечно і з великим успіхом. До речі, результат буде помітним вже після першого сеансу – волосся стоншується і помітно рідшає. Якщо Ви хочете повністю позбутися від зайвої рослинності плечового пояса, то знадобиться курс епіляції александритовим лазером.

Суть даної процедури полягає в наступному: промінь лазера проникає через волосяний стрижень і повністю знищує фолікул (в результаті зростання волосся на зоні, що оброблялась, зупиняється). Під час епіляції випромінювання лазера взаємодіє лише з тими фолікулами, які в той момент знаходяться в стадії активності (тобто, ростуть і розвиваються).

Головна мета хвилі лазера – нагрівання пігменту меланіну, який присутній у всіх структурах волосся. При цьому енергія лазера анітрохи не зачіпає шкіру і навколишні тканини. Також в колишньому стані залишається і пушкове волосся, адже саме вони виконують ряд захисних функцій.

Лазерна епіляція є надзвичайно ефективною при великій кількості волосся. Процедуру епіляції плечового пояса не рекомендується робити на засмаглій шкірі, адже це може викликати гіперпігментацію шкірного покриву. Також краще відмовитися від відвідування солярію за місяць-два до проведення першого сеансу лазерної епіляції. В оброблюваній зоні не повинно бути ніяких порізів, саден, виразок, пошкоджень. Пам’ятайте про те, що лазерна епіляція на плечах і спині не проводиться при великій кількості родимок, родимих ​​та пігментних плям.

Що стосується особливостей проведення процедури, то тривалість і потужність лазерного випромінювання розраховується під час попередньої консультації лікаря-консультанта «Естет Центру». Спеціальний тест допоможе визначити реакцію шкіри на хвилі і частоту лазера.

Тривалість одного сеансу лазерної епіляції в середньому не перевищує 50 хвилин. Для повного позбавлення від зайвої рослинності в верхній частині спини і плечей знадобиться близько п’яти-семи сеансів. Вартість даної процедури (ЕПІЛЯЦІЯ ПЛЕЧОВОГО ПОЯСА У ЧОЛОВІКІВ) в нашому «Естет Центрі» ˗ 650 гривень. Детальну інформацію Ви зможете дізнатися по одному з контактних телефонів, розміщених на головній сторінці нашого сайту.

Наші фахівці проведуть лазерну епіляцію на вищому професійному рівні і по більш ніж прийнятним цінам! Наш девіз –  індивідуальний підхід до кожного клієнта! Переконайтеся в цьому вже сьогодні!

ЧОМУ ТИСЯЧІ КЛІЄНТІВ ОБРАЛИ САМЕ ЕСТЕТ ЦЕНТР

loading

Більше 20 років успішного досвіду роботи

loading

Фахівці з медичною освітою

loading

Якісне обладнання від кращих виробників

loading

Тільки безпечні та ефективні методики

loading

Висока якість послуг за розумною ціною

loading

Зручне розташування наших клінік

Мы работаем более 20-ти лет, тысячи людей уже выбрали нас и постоянно пользуются именно нашими услугами, присоединяйтесь к нам и Вы!
ЗАПИСАТИСЬ НА ПРОЦЕДУРУ